Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino18g62kcal4.2g9.6g0.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 23g33kcal3.3g4g0.2g0.9g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g28g31kcal0.8g0.9g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 20g20kcal0.7g3.5g0.2g0.6g
Raejuusto, Milbona, Lidl23g20kcal3.6g0.6g0.4g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.7g14kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g401kcal28.4g38.2g14.6g5.6g
Valittu annoskoko136g200kcal14.2g19.1g7.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g100kcal7.1g9.6g3.7g1.4g
Arvot/100g100g147kcal10.4g14g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347