Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 28g101kcal2.3g22g0.2g0.5g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen28g37kcal4.8g0.6g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g294kcal14.4g47.4g6g2g
Valittu annoskoko136g147kcal7.2g23.7g3g1g
Annoskoko puolitettuna68g74kcal3.6g11.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081