Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.27g95kcal3.6g18.4g0.6g1g
Kevytmaito (Valio)83g38kcal2.7g4g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g387kcal18.4g45g14.4g2g
Valittu annoskoko136g194kcal9.2g22.5g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna68g97kcal4.6g11.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g142kcal6.8g16.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000