Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g63g9kcal0g2.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Pasta 3-viljan (Torino)5.6g20kcal0.8g3.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g181kcal12g15.4g7.2g2g
Valittu annoskoko136g90kcal6g7.7g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna68g45kcal3g3.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156