Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte33g16kcal0.2g3.7g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Leivinjauhe0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl26g97kcal3.2g19.4g0.6g0.9g
Kananmuna kuoreton13g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri16g67kcal0g16.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen19g104kcal0.2g0.2g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g644kcal11.8g83.4g28.2g2.4g
Valittu annoskoko136g322kcal5.9g41.7g14.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g161kcal3g20.9g7.1g0.6g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983