Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original2.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 31g47kcal0.8g3.1g3.5g0g
Tilli, tuore 7.8g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali78g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Kananmuna, keitetty 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g183kcal8.4g12.2g11.4g3.8g
Valittu annoskoko136g92kcal4.2g6.1g5.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g46kcal2.1g3.1g2.9g1g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.5g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233