Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 24g32kcal0.6g7.1g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g39kcal3g0g3.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g335kcal18g25.6g17.8g3.4g
Valittu annoskoko136g168kcal9g12.8g8.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna68g84kcal4.5g6.4g4.5g0.9g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059