Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Hk, sininen lenkki 580g27g63kcal2.7g1.7g4.9g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g263kcal8g18.2g17g1.8g
Valittu annoskoko136g131kcal4g9.1g8.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna68g66kcal2g4.6g4.3g0.5g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050