Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g60g120kcal12g0g7.8g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl5.6g16kcal0.1g0.2g1.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix8.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g388kcal25.2g7.2g28g0.4g
Valittu annoskoko136g194kcal12.6g3.6g14g0.2g
Annoskoko puolitettuna68g97kcal6.3g1.8g7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.2g2.6g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832