Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g90g316kcal10.8g58.7g2g8.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15.1g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 25g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g922kcal22.8g120.2g34.2g16.4g
Valittu annoskoko137g461kcal11.4g60.1g17.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna68g231kcal5.7g30.1g8.6g4.1g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761