Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 55g43kcal0.9g8.8g0.1g0.5g
Silakkafilee 33g47kcal5.2g0g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Mustaleimaemmental (Valio)2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g310kcal22g20g14.6g1g
Valittu annoskoko137g155kcal11g10g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna68g77kcal5.5g5g3.7g0.3g
Arvot/100g100g113kcal8.1g7.3g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385728