Kanawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.

6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.

7. Lisää myös pähkinät.

8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 119 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton61g60kcal13.5g0g0.6g0g
Paprika oranssi18g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Cashew pähkinä3.8g22kcal0.7g0.7g1.8g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g17g10kcal0.1g2.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Spice up makea thai chilikastike3.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g323kcal29.8g15g16.4g2.2g
Valittu annoskoko137g162kcal14.9g7.5g8.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g81kcal7.5g3.8g4.1g0.6g
Arvot/100g100g118kcal10.9g5.5g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42666