Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]14g48kcal1.7g0g5.2g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 14g17kcal2.3g0g0.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty56g79kcal2.9g15.8g0.4g1.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.1g14kcal0g0.1g1.5g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)2.8g11kcal0.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Parmesan formaggio da pasta1.4g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g28g31kcal0.8g1.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g461kcal22.4g35.8g26.6g3.8g
Valittu annoskoko137g231kcal11.2g17.9g13.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g115kcal5.6g9g6.7g1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853