Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 31g62kcal9.2g0g2.8g0g
Siankylki, raaka7.8g25kcal1.2g0g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 12g7.5kcal0.1g1.4g0g0.5g
Paprika keltainen 13g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika vihreä 13g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g286kcal23.6g19.4g11.6g3.8g
Valittu annoskoko137g143kcal11.8g9.7g5.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna69g72kcal5.9g4.9g2.9g1g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7.1g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933