Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale18g58kcal2.2g0g5.5g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 75g18kcal1g1.4g0.4g1.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio8.7g25kcal2.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g272kcal14.8g5g20.2g3.8g
Valittu annoskoko137g136kcal7.4g2.5g10.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna69g68kcal3.7g1.3g5.1g1g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.8g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412