Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g38g50kcal7.9g0g1.9g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g38g75kcal7.5g0g4.9g0g
Margariini, Pirkka0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli9g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g375kcal32.6g2.2g25.6g0.2g
Valittu annoskoko137g187kcal16.3g1.1g12.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna68g94kcal8.2g0.6g6.4g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720