Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore33g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g27g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 16g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Cantaloupe meloni16g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viinietikka balsami2.5g0.9kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g86kcal1.8g8.2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko137g43kcal0.9g4.1g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g22kcal0.5g2.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552