Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g28g93kcal4.5g17.4g0.6g1.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g407kcal26.6g41g14.8g4.8g
Valittu annoskoko137g204kcal13.3g20.5g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna69g102kcal6.7g10.3g3.7g1.2g
Arvot/100g100g148kcal9.7g15g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957