Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g617g741kcal92.6g43.2g18.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g300g198kcal45.1g0g2.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g334g534kcal7g12.7g50.1g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Oivariini, 60 (100g)25g138kcal0.3g0.3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g3272kcal292g120.4g171.8g2.8g
Valittu annoskoko1360g1636kcal146g60.2g85.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna680g818kcal73g30.1g43g0.7g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179