Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino188g638kcal43.1g99.4g6.9g11.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g19g21kcal0.1g4.3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl188g71kcal1.9g16.9g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g156g383kcal28.1g0.9g29.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g313g63kcal1.9g10.3g0.9g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 438g57kcal4.9g4.3g0.9g5.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g3147kcal162g284.8g147g33.8g
Valittu annoskoko1360g1573kcal81g142.4g73.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna680g787kcal40.5g71.2g36.8g8.5g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56565