Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)998g319kcal32.9g44.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g342kcal10.2g69.8g1.2g3.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl150g524kcal21g83.8g11.2g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2684kcal155.6g397.6g47.4g37g
Valittu annoskoko1360g1342kcal77.8g198.8g23.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna680g671kcal38.9g99.4g11.9g9.3g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534