Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Hiiva, 50g40g24kcal5.2g0.4g0.2g0g
Sokeri38g156kcal0g38.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Margariini 80% keskiarvo48g341kcal0.1g0.1g38.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)80g176kcal10.5g0.4g14.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 160g43kcal0.6g2.3g1.2g2.9g
Rusina48g132kcal1.3g28.8g0.2g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g5072kcal170.6g798.8g119.8g42.4g
Valittu annoskoko1360g2536kcal85.3g399.4g59.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna680g1268kcal42.7g199.7g30g10.6g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434