Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 273g541kcal7.2g2.1g52.9g18.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g268g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Katkarapu, rainbow409g409kcal94.2g0g3.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio227g318kcal6.4g14.8g27.3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g68g123kcal1.2g7.5g10.2g0g
Tilli, tuore 114g34kcal4.2g1g0.9g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2996kcal233.4g76.6g191g50.6g
Valittu annoskoko1360g1498kcal116.7g38.3g95.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna680g749kcal58.4g19.2g47.8g12.7g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430