Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore265g27kcal1.6g4.5g0.3g1.9g
Sipuli, kokonainen 50g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen kuorittu529g217kcal1.1g49.7g0.5g9.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)529g318kcal18g23.8g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g1142kcal42.4g159.6g38.8g23.4g
Valittu annoskoko1360g571kcal21.2g79.8g19.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna680g286kcal10.6g39.9g9.7g5.9g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500