Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 316g103kcal2g17.6g0.6g8.1g
Sokeri 181g734kcal0g180.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g127g446kcal2.2g113.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 275g345kcal30.3g0.7g24.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 255g874kcal26g178.3g3.1g8.9g
Grahamjauho 51g167kcal5.4g30.9g1.1g5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g31g101kcal2.4g18.6g0.6g5.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 102g721kcal0g0g81.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g7119kcal137.6g1113g223.4g55.8g
Valittu annoskoko1360g3560kcal68.8g556.5g111.7g27.9g
Annoskoko puolitettuna680g1780kcal34.4g278.3g55.9g14g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604