Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk800g848kcal64g136g8g104g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g160g1440kcal0g0g160g0g
Viinietikka balsami160g56kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g4931kcal138.4g308.4g340g230g
Valittu annoskoko1360g2465kcal69.2g154.2g170g115g
Annoskoko puolitettuna680g1233kcal34.6g77.1g85g57.5g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329