Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 1175g3874kcal118.5g681.8g41.1g135.1g
Rusina 367g1073kcal10.3g220.6g1.8g35.6g
Aprikoosi, kuivattu 294g645kcal15.2g127.5g1.2g21.4g
Auringonkukansiemen 294g1744kcal67.5g37g145.4g17.6g
Mantelilastu (A la meira)220g1322kcal52.9g14.5g118.9g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g147g523kcal0.4g130.7g1.2g6.8g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g147g421kcal4.8g99.9g0.3g12.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.7g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7342g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19311kcal540.2g2647.4g620.8g458g
Valittu annoskoko10000g9656kcal270.1g1323.7g310.4g229g
Annoskoko puolitettuna5000g4828kcal135.1g661.9g155.2g114.5g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997