Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 2007g3977kcal52.8g15.5g389.3g134.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1973g533kcal25.7g94.7g3.9g33.5g
Katkarapu, rainbow3010g3010kcal692.3g0g27.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1672g2341kcal46.8g108.7g200.7g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g502g903kcal8.5g55.2g75.3g0g
Tilli, tuore 836g250kcal30.9g7.5g6.7g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22028kcal1714g563.2g1406g371g
Valittu annoskoko10000g11014kcal857g281.6g703g185.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5507kcal428.5g140.8g351.5g92.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430