Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4118g1188kcal41.2g189.4g12.4g74.1g
Kuohukerma,valio,2dl980g3333kcal19.6g29.4g343.1g0g
Siirappi, tumma392g1255kcal0.4g290.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g441g1425kcal220.6g132.4g2.2g24.3g
Jauhelihamauste, annos 15g147g4.4kcal0g1.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3922g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14411kcal563.6g1285.8g718.4g196.8g
Valittu annoskoko10000g7206kcal281.8g642.9g359.2g98.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3603kcal140.9g321.5g179.6g49.2g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499