Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)350g297kcal21g52.4g0g10.8g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 699g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto105g357kcal21g0g30.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 35g92kcal2.2g15.4g2.3g0.9g
Leipä, vaaleavarras28g62kcal2.2g12g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g1934kcal103.6g208g74.6g43.2g
Valittu annoskoko1362g967kcal51.8g104g37.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna681g484kcal25.9g52g18.7g10.8g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631