Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 420g472kcal88.7g0g12.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Selleri, annos 50g35g4.9kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g1145kcal183.8g40.4g26.6g15.4g
Valittu annoskoko1362g573kcal91.9g20.2g13.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna681g286kcal46g10.1g6.7g3.9g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907