Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 596g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 231g175kcal4.3g35.6g0.5g2.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 74g24kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 140g48kcal1.5g7.6g0.3g4.1g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.7g23kcal0.8g1.2g1.6g0g
Pavut tomaattikastikkeessa149g112kcal6g19.4g0.1g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g1433kcal75.8g138.4g56.8g32.2g
Valittu annoskoko1362g716kcal37.9g69.2g28.4g16.1g
Annoskoko puolitettuna681g358kcal19g34.6g14.2g8.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277