Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)44g35kcal1.5g8.3g0.4g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g626g91kcal0g21.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Pasta 3-viljan (Torino)56g197kcal8.4g37.2g1.4g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 31g8.6kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2725g1806kcal121.4g157.6g73.8g17.8g
Valittu annoskoko1363g903kcal60.7g78.8g36.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna681g452kcal30.4g39.4g18.5g4.5g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156