Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g342kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl20g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 619g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g1135kcal28.2g157g37.4g16.6g
Valittu annoskoko1364g567kcal14.1g78.5g18.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna682g284kcal7.1g39.3g9.4g4.2g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615