Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)225g180kcal42.8g0g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g141g394kcal26.8g0g31g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g423g676kcal6.8g50.7g0.8g8.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g11g29kcal1.2g2.7g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g2560kcal155.2g106.8g67.8g17g
Valittu annoskoko1364g1280kcal77.6g53.4g33.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna682g640kcal38.8g26.7g17g4.3g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455