Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g3671g4038kcal770.9g0g95.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g514g380kcal23.1g66.3g1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g73g118kcal6.6g22.8g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3671g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 73g649kcal0g0g73.4g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 88g95kcal7g14.4g0.5g1.9g
Herkkusieni 1468g234kcal30.8g4.4g4.8g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11266kcal1688.2g258g352.4g63.8g
Valittu annoskoko10000g5633kcal844.1g129g176.2g31.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2817kcal422.1g64.5g88.1g16g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006