Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g350g519kcal70.9g6g22.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)175g481kcal28g1.7g40.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)70g21kcal0.7g2.8g0.3g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 70g273kcal1.5g1.5g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g3134kcal216.8g132.6g188.8g11.6g
Valittu annoskoko1365g1567kcal108.4g66.3g94.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna683g784kcal54.2g33.2g47.2g2.9g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772