Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4098g1200kcal38.5g184.4g16.4g77.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4098g13136kcal1097.1g0g981.1g0g
Sipuli 307g93kcal3.8g14.8g0.6g5.2g
Kesäkurpitsa zucchini 615g111kcal3.4g15.4g2.5g4.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)461g323kcal50.7g11.5g6.9g0g
Mustapippuri 10g29kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Tomaatti 410g93kcal2.3g14.1g1.2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29968kcal2393.8g488.2g2018g191.6g
Valittu annoskoko10000g14984kcal1196.9g244.1g1009g95.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7492kcal598.5g122.1g504.5g47.9g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490