Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3279g18689kcal747.5g639.3g1626.2g196.7g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti820g4648kcal200.8g113.9g376.2g0g
Saksanpähkinä 492g3345kcal72.3g16.2g320.7g78.2g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g820g3066kcal188.5g0g254.1g229.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g492g49kcal7.4g0g3g418g
Vesi4098g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g59592kcal2433g1538.8g5160.4g1844.8g
Valittu annoskoko10000g29796kcal1216.5g769.4g2580.2g922.4g
Annoskoko puolitettuna5000g14898kcal608.3g384.7g1290.1g461.2g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200