Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 401g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Lehtikaali 251g100kcal8.6g10.2g1.5g5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g401g1082kcal72.2g8g84.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g2713kcal174.4g93.6g175.4g32g
Valittu annoskoko1368g1357kcal87.2g46.8g87.7g16g
Annoskoko puolitettuna684g678kcal43.6g23.4g43.9g8g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230