Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g133g240kcal3.3g10.7g20g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g320g544kcal64g0g32g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)333g1166kcal42.6g232.2g6.3g10.7g
Plus maito (Valio), annos 100g67g27kcal3.3g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto100g395kcal24g2g32g0g
Tomaatti, tuore133g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g5171kcal306.6g517.8g204.4g28.8g
Valittu annoskoko1368g2586kcal153.3g258.9g102.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna684g1293kcal76.7g129.5g51.1g7.2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445