Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.2g23kcal0.7g0.8g2g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g146g58kcal2.5g12g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g991kcal77.6g79.6g36.2g21.8g
Valittu annoskoko1368g496kcal38.8g39.8g18.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna684g248kcal19.4g19.9g9.1g5.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712