Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g456g1573kcal35.6g177.8g77.1g9.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g240g58kcal4.3g7.2g1.2g4.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus60g210kcal8.4g0.3g19.2g0g
Oivariini vähärasvainen6g33kcal0.1g0.1g3.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g84g0g
Kananmuna kuorineen punnittu132g166kcal14.5g0.4g11.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g60g209kcal4.2g12g16.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g120g180kcal19.2g1.2g10.8g0g
Purjosipuli 54g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g6468kcal184.2g415g448.2g29.6g
Valittu annoskoko1368g3234kcal92.1g207.5g224.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna684g1617kcal46.1g103.8g112.1g7.4g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697