Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)1096g2301kcal153.4g6.6g186.3g0g
Pekoni, paistettu 365g1881kcal60g0g185.1g0g
Sipuli 402g122kcal5g19.3g0.8g6.8g
Paprika punainen 621g182kcal5.8g27.9g2.5g11.8g
Paprika vihreä 621g132kcal5.8g15.5g1.9g11.8g
Tomaatti 2739g624kcal15.3g94.5g8.2g38.3g
Voi 146g1060kcal1.7g0.6g118.8g0g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3214g4585kcal401.8g9.6g329.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 731g2411kcal14.6g21.9g255.7g0g
Paprikajauhe 29g94kcal4.3g5.4g3.8g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26781kcal1335.4g402.6g2185g159.2g
Valittu annoskoko10000g13391kcal667.7g201.3g1092.5g79.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6695kcal333.9g100.7g546.3g39.8g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614