Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1869g649kcal85.6g36.1g5.6g46.4g
Paprika punainen 935g274kcal8.8g42.1g3.7g17.8g
Palvikinkku HK 3%701g701kcal126.2g3.5g21g0g
Sipuli, paistettu 467g473kcal6g22.7g38.3g8g
Oliiviöljy 841g7438kcal0g0g841.1g0g
Herkkusieni 935g149kcal19.6g2.8g3.1g14g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)467g958kcal5.6g215g7.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1869g2056kcal145.8g336.4g9.3g149.5g
Papu valkoinen, keitetty 1869g2011kcal157.6g261.7g6.5g130.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29519kcal1117.8g1855.8g1873.6g735g
Valittu annoskoko10000g14759kcal558.9g927.9g936.8g367.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7380kcal279.5g464g468.4g183.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613