Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g19g4.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.9g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g83kcal10g5.6g1.6g2.4g
Valittu annoskoko137g42kcal5g2.8g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g21kcal2.5g1.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409