Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Herne, kuivattu, Rainbow23g66kcal4.2g14.9g0.2g2.3g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia19g26kcal3.2g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g189kcal15g29.8g3.8g4.6g
Valittu annoskoko137g95kcal7.5g14.9g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna69g47kcal3.8g7.5g1g1.2g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128