Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g38g45kcal1.2g1.4g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g207kcal4.2g11.6g15.4g3.2g
Valittu annoskoko137g104kcal2.1g5.8g7.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna69g52kcal1.1g2.9g3.9g0.8g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600