Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.1g2.1kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sieni tatti, hapero 11g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g57kcal2g5.4g3.2g1.8g
Valittu annoskoko137g29kcal1g2.7g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g14kcal0.5g1.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g21kcal0.7g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711