Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g43g41kcal3g6.5g0.4g3.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g38g128kcal5.3g0g11.7g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g30g6kcal0.8g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g456kcal19.4g16.6g34.6g7.6g
Valittu annoskoko137g228kcal9.7g8.3g17.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna69g114kcal4.9g4.2g8.7g1.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701